Interflora Hammond blomster a/s er en lekker blomsterbutikk på 115 m2.

Med fasade mot parkeringsplassen i 2 etasje på Hammondgården og  egen inngang både fra senteret og utenfra, er det godt tilrettelagt for rullestolbrukere og andre funksjonshemmede. Det gjør også at butikken ikke er avhengig av senterets åpningstider, men kan ha søndagsåpent og kveldsåpent ved høytider uavhengig av senteret.

Hos oss jobber det 2 lærlinger, 2 faglærte blomsterdekoratører med lang fartstid og erfaring i bransjen og en med mesterbrev.. Vi er også en mesterbedrift.

Butikken eies og drives av blomsterdekoratørmester Nina Lunde Lidal. 

Fast ansatte er  Marte Cecilie Holthe-Kaasa,  Nina Lunde Lidal, lærlingene Synøve Jacobsen og Fatima Rayes og Guro Syvertsen som er selger.

Marte Cecilie Holthe-Kaasa er faglært blomsterdekoratør med 16 års ansiennitet i butikken, først som lærling og siden som blomsterdekoratør.

Nina Lunde Lidal er blomsterdekoratør med fagbrev og mesterbrev, samtidig som hun er utdannet interiørkonsulent. Hun har jobbet med blomster i 38 år, både i hagesenter, fagansvarlig i flere interflorabutikker og som innehaver og daglig leder av Hammond blomster og er også leder for prøvenemda i Vestfold og  Telemark fylkeskommune.

Synøve Jacobsen er førsteårs lærling og jobber 60%

Fatime Rayes skal begynne i lære hos oss 15 juli. 

I tillegg jobber Marit Lunde i høysesongene. Hun har 35 års fartstid i hagesenter som gartner og er formann i Porsgrunn hagelag.