Interflora Hammond blomster a/s er en lekker blomsterbutikk på 115 m2.

Med fasade mot parkeringsplassen i 2 etasje på Hammondgården og  egen inngang både fra senteret og utenfra, er det godt tilrettelagt for rullestolbrukere og andre funksjonshemmede. Det gjør også at butikken ikke er avhengig av senterets åpningstider, men kan ha søndagsåpent og kveldsåpent ved høytider uavhengig av senteret.

Hos oss jobber det en lærling, 2 faglærte blomsterdekoratører med lang fartstid og erfaring i bransjen og en med mesterbrev.. Vi er også en mesterbedrift.

Butikken eies og drives av Nina Lunde Lidal. Hun har fagbrev og mesterbrev som blomsterdekoratør og er i tillegg utdannet interiørkonsulent.

Fast ansatte er  Marte Cecilie Holthe-Kaasa, Charlotte Aimee Bugge, Nina Lunde Lidal og lærling Anikken Thorsrud Lid.

Marte Cecilie Holthe-Kaasa er faglært blomsterdekoratør med 16 års ansiennitet i butikken, først som lærling og siden som blomsterdekoratør.

Charlotte Aimee Bugge er utdannet fra kunsthøyskole og fagskole 3D og animasjon og hun er veldig interessert i blomster og ønsker å utdanne seg innen faget.

Nina Lunde Lidal er blomsterdekoratør med fagbrev og mesterbrev, samtidig som hun er utdannet interiørkonsulent. Hun har jobbet med blomster i 38 år, både i hagesenter, fagansvarlig i flere interflorabutikker og som innehaver og daglig leder av Hammond blomster.

Anikken Thorsrud Lid er vår nyansatte lærling som har gått 2 år på Vea blomsterdekoratørlinja og skal gå læretiden hos oss i 2 år. 

Gelica Aune er utplassert hos oss 2 dager i uka.

I tillegg jobber Marit Lunde i høysesongene. Hun har 35 års fartstid i hagesenter som gartner og er formann i Porsgrunn hagelag.